fbpx

АКТУЕЛНО

✨Ново✨ Колекција на подароци наменети за 8-ми март!
Одбери го својот мини подарок или комбинирај ги производите што ти се допаѓаат и состави го својот подарок сам!

ЧЕСТИТКИ

Одбери честитка...
...за подарокот да биде целосен!

ЗА ПОДАРОЦИ СО WOW ЕФЕКТ

ПРЕПЛЕТ УСЛУГИ

ДИЗАЈН УСЛУГИ ВО ОБЛАСТА НА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Креирање на бренд, лого, плакати, брошури и слично...

ВЕБ ДИЗАЈН

Креативни решенија за изгледот на вашата веб страна

КОРПОРАТИВНИ И РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ КРЕАТИВНИ ПОДАРОЦИ

Целосна изработка на уникатни подароци за вашите вработени и соработници

ДЕКОРАЦИИ ЗА НАСТАНИ

Идеја, решение и изработка на декоративни елементи за различни типови на настани

ЦЕЛОСНО ОСМИСЛУВАЊЕ И ДИЗАЈН НА ИЗЛОЗИ

Графички решенија, како и тематска изработка на сет дизајн

ЕНТЕРИЕР / АРХИТЕКТОНСКИ КОНСУЛТАЦИИ

Изработка на идејно решение за уредување на простор, изведба, како и архитектонски консултации.

Сакаш да работиш со нас?

Испрати го твоето CV на contact@preplet.mk