fbpx

✨Со секоја сметка над 600 ден. следуваат изненадувања што траат цееееел месец!✨

АКТУЕЛНО

ПРОМОЦИИ И ПОПУСТИ

ЧЕСТИТКИ

Одбери честитка...
...за подарокот да биде целосен!

ЗА ПОДАРОЦИ СО WOW ЕФЕКТ

ПРЕПЛЕТ УСЛУГИ

ДИЗАЈН УСЛУГИ ВО ОБЛАСТА НА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Креирање на бренд, лого, плакати, брошури и слично...

ВЕБ ДИЗАЈН

Креативни решенија за изгледот на вашата веб страна

КОРПОРАТИВНИ И РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ КРЕАТИВНИ ПОДАРОЦИ

Целосна изработка на уникатни подароци за вашите вработени и соработници

ДЕКОРАЦИИ ЗА НАСТАНИ

Идеја, решение и изработка на декоративни елементи за различни типови на настани

ЦЕЛОСНО ОСМИСЛУВАЊЕ И ДИЗАЈН НА ИЗЛОЗИ

Графички решенија, како и тематска изработка на сет дизајн

ЕНТЕРИЕР / АРХИТЕКТОНСКИ КОНСУЛТАЦИИ

Изработка на идејно решение за уредување на простор, изведба, како и архитектонски консултации.

Сакаш да работиш со нас?

Испрати го твоето CV на contact@preplet.mk

0
  • Жалам, овој продукт не може да се купи.
0
Кошничка
Кошничката е празнаКон продавница