IMG_5078-1

Како да додадете плиш во вашиот живот @viktorijalang

Одсекогаш сум “паѓала” на плишани работи. Можеби затоа и дома софата ми е плишана, една винтиџ лампа чека да ја претапацирам плишана, а кога се работи за облека или аксесоари, кога ќе размислам ги имам доста. 💫 Без разлика дали се работи за некој предмет во ентериер или моден додаток плишот веќе некое време е доста во…

Loading blog posts...