Бандана со две лица – FOREVER YOUNG

Бандана со две лица за повеќе намени, со ленти за врзување на двата краја.

Димензии: 50 x 50 х 65 cm

Материјал: Вискоза

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

600 ден

Out of stock