Два глицерински сапуни во форма на срце

2 x Антибактериски глицерински сапуни со глитери. Сапунот одговара за нега на лице и тело.

Димензии на пакување:  11,5×11,5cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

560 ден