Декоративна кутија 31x23cm – НАТУР

Кутијата е составена од два дела, основа + капак, димензии 31 х 23 x 15 cm.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

170 ден

Clear

Additional information

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight