Дневник за рецепти

Дневникот е на македонски јазик и е дизајниран како водич за испишување на најразлични рецепти. Во него има полиња за бележење како: потребни намирници, начин на подготовка, време за подготовка, од кого ви е овој рецепт и сл.

Овој дневник е со меки корици.

Димензиите се 14,8cm x 21cm (A5 формат)

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

250 ден