Нема на залиха

Здраво Скопје

Здраво Скопје е детски интерактивен водич на Издавачки Центар Три. Ова е мала временска машина која ќе ве сврти околу градот и спомените на возрасните. Емотивно и носталгично возење низ градот од нашите глави и срца.

Димензиите се 25cm x 21 со тврда корица.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

690 ден

Out of stock