Нема на залиха

Кит за утрински мамурлак

Кит за утрински мамурлак

750 ден

Out of stock

Description

Китот за утрински мамурлак ги содржи следните производи: маска за спиење, беџ, chill pill и свеќа. Сите овие производи се со креативни пораки и се спакувани во дизајнирана картонска кутија.

Димензиите на пакувањето се 30cm x 20cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.