Книга – Како во филм

Книгата го опишува животот на Момчето Гашпер, вљубеник во Интернет и во хорор-филмовите. Тој живее со мајка си Мајда, која го напуштила сонот да стане сликарка,  и таткото Јоже, кој сè почесто отсуствува од дома, што предизвикува бурни кавги…

Издавачка куќа Паблишер.

Димензиите се 14cm x 21cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

340 ден