КОМБО ПОДАРОК за релаксирање со гратис декоративна кутија

Сет  ЗАСАДИ САМ + шолја + сапун + чоколадо + декоративна кутија ГРАТИС

Понудата важи само за комбинација од наведените производи.

Доколку имате дополнително барање околу варијациите на бои на производите или величина, пишете ни во полето за дополнителни забелешки при плаќање. Ве замолуваме да претходно да проверите дали бараниот производ во соодветната варијација е достапен на залиха.

1,350 ден