Нема на залиха

Комплет од сива и жолта тетратка + стикери + маркер

Тетратките се со димензии 13 х 21 cm и бела внатрешност од рециклирана хартија.

Стикерите се транспарентни и даваат можност за дополнително персонализирање на кориците и внатрешноста.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

380 ден

Out of stock