Марама за милениче

Персонализирана марама за Вашиот миленик со можност за комбинирање (matching) со Вашата.

Материјал: Вискоза

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

800 ден

Out of stock