Мус за туширање

Кремаст и густ мус за туширање 200gr. Bodywash, крем за бричење и путер за туширање – се заедно!

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

650 ден