Нема на залиха

3 Ограничувачи за книга

Ограничувачите одат три во комплет и сите се со различни пораки и двострани дизајни.

Изработени се од пластифицирана хартија.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

120 ден

Out of stock