Нема на залиха

Подметачи за чаши

Комплет од шест различни подметачи со различни инспиративни зборови. Под секој збор има и превод на англиски јазик со што можат да се користат и за подарување како сувенир на некој кој не ја разбира кирилицата.

Материјалот од кој што се изработени е форекс и можат слободно да се мократ и перат рачно.

Димензиите се 10cm x 10cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

430 ден

Out of stock