Ранец (shopper) – Сакам, можам, крај на приказната!

Водоотпорен shopper ранец со натпис – САКАМ, МОЖАМ, КРАЈ НА ПРИКАЗНАТА!

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,200 ден