Рачно изработена даска за сервирање

Рачно изработена даска за сервирање – дрво со епоксидна смола

Димензии: должина 38,5cm, ширина 18cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

950 ден

Out of stock