Само среќа наоколу

Постерот доаѓа во комплет со рамката која може да биде закачена на ѕид.

Димензиите се 40 cm x 30 cm.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

940 ден