Нема на залиха

Свеќа љубов

Рачно изработен држач за свеќа и свеќа со натпис: Љубов

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

290 ден

Out of stock