Семе за цвеќе

Семето е од сортата Драгољуб и може да се засади и во саксија и во двор. Истото е закачено на честитка со креативна порака.

Димензиите на кутијата се:

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

200 ден