Нема на залиха

Тетратка – хакуна матата

Тетратките се со димензија: 14 х 21 цм.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

120 ден

Out of stock