Sale!

Торба “Среќни празници”

Платнена торба со натпис “Среќни празници”, која може да си ја наполните со разни производи и да ја поставите под елка како новогодишно пакетче.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

400 ден 280 ден