Нема на залиха

Цвеќе во декоративна саксија + сапун за славеници + шолја

1,310 ден

Out of stock

Description

Комплетот содржи: Цвеќе во декоративна саксија – красула за среќа, рачно изработен сапун од природни состојки и керамичка шолја.