Чоколадо за среќен роденден

90gr млечно чоколадо, производител: Соко Штарк (Najlepshe Zelje).

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

120 ден