Шолја – ЖИВОТОТ Е ПРЕКРАСЕН

Шолјата е керамичка со капацитет од 250ml, а илустрацијата и креативната порака се низ целата шолја.

Секоја шолја е посебно спакувана во картонска кутија.

Димензиите на кутијата се:

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

345 ден

Out of stock