Љубовен кит

Љубовниот кит ги содржи следните производи: love pills (Tik-Tak бонбони), органски сапун, љубовна пикадо стрелка. Сите овие производи се со креативни пораки и се спакувани во дизајнирана картонска кутија.

Димензиите на пакувањето се 30cm x 20cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

750 ден

In stock