Купи!

Училишен комплет

Училишен комплет за нови авантури во декоративна кутија. Сетот содржи:

Постер за прв училишен ден

Магнет во форма на молив за прваче

Тетратка со натпис <СУПЕР СИ> со широки линии во А5 формат

Вежбанка со тесни и широки линии во А4 формат

Чоколадо – Секој миг нека биде уживање!

700 ден