Ранец (shopper) – TO DO: Live in the moment!

Водоотпорен ранец со натпис – TO DO: LIVE IN THE MOMENT!

Ранците се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

 

1,500 ден

Only 2 left in stock