ПРЕПЛЕТ КАЛЕНДАР 2024

Ви го претставуваме новиот ПРЕПЛЕТ календар со 12 дизајнирани постери со инспиративни пораки, за секој нов месец да биде посебен!

Календарот е наменет за поставување во ПРЕПЛЕТ рамка, која дополнително може да биде поставена на ѕид или на соодветни држачи.

Димензии на календар: 20х20cm
Димензии на рамка: 25х25cm

1,200 ден