Честитка – За куќа полна љубов

Одберете честитка како совршено дополнување на вашиот подарок. Секоја честитка оди заедно со плико.

Димензиите се 12cm x 12cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

50 ден