Нема на залиха

Преплет чоколадни бонбони – SWEET BITES

Дизајнирани чоколадни бонбони спакувани во проѕирна кесичка од 100g.

На секое бонбонче има натпис <SWEET BITES, LOVELY MOMENTS>

Производител: ВИТАМИНКА.

100 ден

Out of stock

Additional information

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање, Moments of Delight