Чоколадо – СЕКОЈ МИГ НЕКА БИДЕ УЖИВАЊЕ

Дизајнирано чоколадо со натпис <Секој миг нка биде уживање!>

90gr млечно чоколадо, производител: Соко Штарк (Najlepshe Zelje).

 

120 ден