Нема на залиха

Дизајнирано чоколадо – 8ми март

Млечно чоколадо 90gr, производител е Соко Штарк (Najlepshe Zelje).

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

100 ден

Clear

Additional information

Порака:

Среќен 8ми март, Ти си една во 1 000 000, Ти си незаменлива