Mини подарок – ПОИНАКВА БОЈА

Темперна боја за сликање на честитка со натпис <СО ТЕБЕ СВЕТОТ ДОБИВА ПОИНАКВА БОЈА>.

Подарете ja на личност со посебна аура!

150 ден