Попуст!

Декоративни перници – LOVE

СЕТ ОД 4 ПЕРНИЦИ ВО ФОРМА НА БУКВИ –  LOVE

Идеална комбинација за акцентирање на секој ентериер што зрачи ЉУБОВ. Прекрасен подарок за во дневна, спална, или детска соба.

Висина на една буква: 40cm.

 

1,600 ден