Купи!

Декоративни перници – WOW

СЕТ ОД 3 ПЕРНИЦИ ВО ФОРМА НА БУКВИ –  WOW

Идеална комбинација за акцентирање на секој ентериер или катче. Прекрасен подарок за во дневна, спална, или детска соба.

Висина на една буква: 40cm.

 

1,200 ден