Цвеќе – ЗА ПРИЈАТЕЛСТВА ШТО ТРААТ ЗАСЕКОГАШ

Цвеќе (CHROLOFITUM) во декоративна глинена саксија.

Натпис: ЗА ПРИЈАТЕЛСТВА ШТО ТРААТ ЗАСЕКОГАШ!

Димензии на саксија: дијаметар 11cm, висина 11.5cm

*Бидете свесни за ризикот при достава на овој деликатен производ. Ви препорачуваме производите кои вклучуваат цветни декорации да ги купите директно на некое од нашите продажни места.

800 ден