Нема на залиха

Цвеќе – ЗА УБАВО СЕКОЈДНЕВИЕ

Цвеќе (FITTONIA) во декоративна глинена саксија.

Натпис: РАЗУБАВИ ГО СЕКОЈДНЕВИЕТО И ОБОИ ГО ВО РОЗЕВО!

Димензии на саксија: дијаметар 11cm, висина 11.5cm

Напомена: саксиите се во повеќе бои (црна, сива, кафена и портокалова) и нивната достапност варира.

750 ден

Out of stock