Дрвена даска за сервирање

Рачно изработена даска за сервирање со изгравиран натпис „Секогаш расцветано во душата“. На половина од даската има изрезбан патерн кој симболизира пола месечина.

Даската е изработена од орев и е со дијаметар 30cm. Во соработка со Rinocca.

1,950 ден

На залиха