Даска за сервирање од масивно дрво

Дрвена даска за сервирање со изгравиран натпис <JOYFUL MOMENTS MAKE GREAT MEMORIES>

Формата на даските варира, поради специфичноста на дрвото.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

1,400 ден