Featured

Декоративно плико

Декоративни пликоа за посебни пригоди во различни бои, декорирани со натписи:

<Само среќа наоколу> и <Незаборавни моменти>

*Посакуваната боја на плико напишете ја во полето за забелешка при check out. Напомена: достапноста на бои варира и доколку посакуваната боја не е достапна, ќс биде испратено плико во друга нијанса.

150 ден