Декоративна кутија за постер

Кутијата е изработена во форма на плик, со димензии 26х26cm, совршена за декоративно пакување на еден од нашите постери.

Достапна во црна боја.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

100 ден

Additional information

ПОРАКА

Среќен, среќен, најсреќен роденден, Секој миг нека биде уживање