Нема на залиха

Декоративна саксија – ЧУВАР КУЌА

Керамичка сакасија со Чувар Куќа и декоративно знаменце.

Димензии на сакасијата: дијаметар 10 cm, висина 10cm.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

600 ден

Out of stock