Декоративно пакување – големо

Уникатно декоративно пакување, кое го прави вашиот подарок совршен! Пакувањето доаѓа со гратис декоративна лента по ваш избор и стикер со натпис <FEEL LOVED>.

Димензии: 30х28х15cm

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

150 ден

Clear

Additional information

Дизајн на лента:

флорална шарена, флорална зелена, флорална на црна основа, црно-бела со профили, детска со мечиња, сина со геометриски 3Д елементи, бела со пердуви, детска со облачиња