Нема на залиха

Дневник за планирање

Дневникот е на македонски јазик и е дизајниран како годишен планер. Во него има страници за бележење по месеци, недели, денови, страници за дополнителни белешки, како и страници за следење на добри и лоши навики.

Овој дневник е со дупли корици и заштитна фолија од двете страни.

Димензиите се 14,8cm x 21cm (A5 формат)

540 ден

Out of stock