Out of stock

Дневник за рецепти

Дневникот е на македонски јазик и е дизајниран како водич за испишување на најразлични рецепти. Во него има полиња за бележење како: потребни намирници, начин на подготовка, време за подготовка, од кого ви е овој рецепт и сл.

Овој дневник е со тврди корици и заштитна проѕирна фолија од двете страни.

Димензиите се 14,8cm x 21cm (A5 формат)

540 ден

Нема на залиха