Мини подарок – семе од цвеќе

Семе за цвеќе во шишенце, прикачено на честитка и спакувано во дизајнирано плико.

Натпис: ЗАСАДИ НОВИ ПОЧЕТОЦИ И ИЗРАСНИ ГИ СО ЉУБОВ

300 ден