Нема на залиха

Фото-колаж во рамка – Скопје

Фотографија во рамка, дело на Емилија Ланговска, како дел од нејзината прва индивидуална колекција на бајковити фото-колажи од различни локации низ Македонија.

Локација: Телекомуникациски центар – Пошта, Скопје

Секој фото-колаж е инспириран од небото, вселената, погледи што одземаат здив, природа и архитектура. Со комбинирање на мотиви од овие елементи од нејзини фотографии се добива овој необичен уметнички израз.

Рамките се во бела боја со димензии 23х23cm и се совршени за секој ентериер.

990 ден

Out of stock