Сет подарок – бебе

Сетот содржи:

  • цуцли – Kids&Co
  • лажички – Kids&Co
  • честитка – за најслаткото бебе на светот
  • декоративна кутија

Линијата на FRIGG цуцлите е изработена од природен латекс и е осмислена за удобноста на вашето бебе. Надворешната кривина на цуцлата ја штити нивната деликатна кожа, додека надворешните карактеристики, како што се воздушните дупки и заштитна рачка обезбедуваат вашето бебе да остане безбедно.

Лажицата е направена од силикон за храна и е нежна и за чувствителните непца и за забите кои никнуваат.
Материјал: Силикон за храна (со внатрешна структура изработена од пластика за храна без штетно материи)

1,630 ден

Дополнителни информации

ПОСТЕР+РАМКА

само постер, постер со рамка